Beoordelingen van Happy Family Wommels

Recente recensies van Happy Family Wommels

5 sterren na 28 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk echter had iets meer groente, ei en vlees gemogen in de bami. Verder top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima werkende bestelsite en smakelijk eten gehad!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt super lekker eerst keer dat ik er was maar top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten! Wij zijn erg blij met deze afhaalchinees.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer 👍🏻

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was 25 min te laat klaar

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede Chinees. En lekker dichtbij. Erg handig, vooral in deze tijd, dat je online kan bestellenen zelf een tijd kan bepalen om het op te halen.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker Alleen de babipangang was aan de taaie kant en de bami moesten we opwarmen.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Voldoet zeer zeker aan de verwachtingen. Mogelijk kan de omschrijving van het product wat duidelijker op de menu kaart. Een loempia met rundvlees is ook een loempia speciaal. op de menukaart wordt dit niet vermeld en dan krijgt men het idee dat er 2 soorten zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond mooi op tijd klaar . Eten was weer prima.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker maar ik kreeg te weinig wisselgeld terug. Ik betaalde met 50 en kreeg 13,40 terug maar had 16,50 moeten zijn.

Reactie van Happy Family:fijn om te horen dat het eten heeft gesmaakt. Wanneer u weer langs komt krijgt u natuurlijk het geld dat u mist terug!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van het eend gerecht en foeyonghai met gamba’s . Verrukkelijk van smaak 😋

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkerrrrr

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Na lange tijd wilden we samen met kinderen en kleinkind genieten van enkele gerechten, we hebben genoten.

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goeie tomatensoep, loempia dik in orde en gemengd vlees in bonensaus ook prima. We gaan vast nog eens op herhaling.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Op ôfpraten tiidstip (besteld fia ynternet) ophelle, en it wie wer hearlik.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, korte wachttijd en de maaltijd was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Nog niet eerder online gedaan maar werkt prima was heerlijk en warm bij thuiskomst zeker voor herhaling vatbaar gr Jorritsma

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes om tijd klaar en alles is opgegaan dus niets te klagen.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten gewoon heel goed 👍👍👍👍👍

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke babi pangang, tjaptjoi en saté. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen en betalen via de site gaat top. Het eten was op tijd klaar. De bami speciaal was goed. De grote loempia had bijna alleen taugé als vulling. De babi pangan was ronduit een teleurstelling. Het vlees was gortdroog: zonde van het vlees.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super! Bestellen via de site en ophaaltijd aangeven. Betalen via iDeal. Én lekker eten. Top!